HOMEPAGE | CONTACT
Kunstgras voor particulierenKunstgras voor gemeentesKunstgras voor golfbanenExtragrassKunstgras voor voetbalveldenKunstgras voor hockeyveldenKunstgras voor multisportenKunstgrasproductenBeheer van kunstgrasprojecten
 
 

Kunstgras:
meer comfort
en vrije tijdBekijk ons portfolio

Particulier
Natuurlijk gras moet u watergeven, maaien, bemesten, kantjes steken, bijzaaien en dergelijke. Bij kunstgras is het onderhoud minimaal. Desondanks verdient ook een kunstgrasmat enige vorm van onderhoud.

Pool opborstelen Om de pool van het gras mooi rechtop te laten staan, dient u een paar keer per jaar het gras op te borstelen met een harde bezem.

Blad en onkruid verwijderen Gevallen blad kunt u het beste verwijderen. Groeit er onkruid op uw mat, wat kan gebeuren door het inwaaien van zaadjes, dan kunt u dit handmatig verwijderen. Het is mogelijk om bestrijdingsmiddelen tegen onkruid te gebruiken, maar denk hierbij aan het milieu.

Infill zand aanvullen Heeft u gekozen voor kunstgras gevuld met quartszand, dan moet u dit 1x per (2) jaar zo nodig aanvullen. De regelmaat waarmee dit aanvullen nodig is, hangt af van hoe intensief het gras wordt gebruikt.

Onderhoud uitbesteden Het onderhoud van uw kunstgras is dus minimaal. U kunt het onderhoud eventueel ook door AA Kunstgras laten verzorgen.

Professioneel
Naast de aanleg van kunstgrasprojecten, kan AA Kunstgras ook het dagelijks, wekelijks of jaarlijks “groot” onderhoud hiervan verzorgen. Dankzij een team met specialistische apparatuur kunnen tennis-, hockey-, voetbal-, en hybride kunstgrasvelden op een juiste wijze worden beheerd.


   
AA Kunstgras - Nieuwkuijksestraat 20, 5253 AH Nieuwkuijk - e-mail: info@aakunstgras.nl - telefoon: +31 (0) 73 518 34 84 VOLG ONS OP:Naar onze Twitter-pagina